Eurogamer.nl

Actie-RPG Vampyr release bekend

Om je tanden in te zetten.

Ontwikkelaar Dontnod maakt de releasedatum van Vampyr bekend. De actie-RPG komt op 5 juni uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De release van Vampyr stond oorspronkelijk gepland voor vorig jaar. Dontnod maakte echter in september bekend dat de Vampyr release wordt uitgesteld.

Vampyr is de nieuwste game van Life is Strange-ontwikkelaar Dontnod. Je speelt de game als Jonathan Reid, een arts die wordt geconfronteerd met zijn nieuwe bestaan als vampier. De game speelt zich af in London aan het begin van de twintigste eeuw.

Onze Vampyr preview lees je op de site. Indien je meer over de game wilt weten, kun je in de bovenstaande video het eerste deel van een webserie over Vampyr bekijken. Dontnod geeft daarin meer tekst en uitleg over de game.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF