Eurogamer.nl

My Nintendo voegt indiegames toe als beloning

Heb jij nog gouden munten?

De website My Nintendo voegt indiegames toe als beloningen voor trouwe Nintendo-klanten. De games zijn te koop met gouden munten.

Voor de Nintendo 3DS kun je Zen Pinball 2 en Super Little Acorns 3D Turbo krijgen. De games kosten elk 50 gouden munten. Voor de Wii U is Art of Balance te koop voor 90 gouden munten, en Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien voor 100 gouden munten. De Wii U games zijn vanaf 1 oktober niet langer verkrijgbaar op de dienst.

Je krijgt gouden munten als je de aankoop van fysieke Nintendo games registreert en automatisch bij digitale games met een minimale prijs van vijf euro. Gouden munten zijn een jaar geldig voordat ze vervallen.

Er is ander Nintendo-nieuws. Onlangs is de productie van de New Nintendo 3DS stopgezet.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.