Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Runner3 officieel aangekondigd

Komt aanrennen.

Choice Provisions Inc. kondigt Runner3 aan. De game komt uit in 2017. Op welke platformen de game uitkomt is tot nu toe niet bekend.

Hoewel er nog weinig informatie over Runner3 beschikbaar is, zegt Choice Provisions wel een ervaring te willen bieden die op zowel makkelijk als moeilijk niveau speelbaar is.

"Games richten zich te vaak op het belonen van hardcore spelers", schrijft ontwikkelaar Alex Neuse. "Het is alsof iemand die op laag niveau speelt een mindere gamer is. Maar het hoeft niet zo te zijn dat een lager niveau 'minder' is."

Bekijk op YouTube

Het doel van de ontwikkelaar is volgens Neuse dan ook om een balans te vinden. "Als je graag ongenadig wordt uitgedaagd, dan zorgen we daar voor. Maar als je graag het hele spel ervaart zonder extreme uitdaging, moet dat mogelijk zijn zonder dat je daarvoor gestraft wordt."

De eerste Bit.Trip Runner was onderdeel van de Bit.Trip-reeks, een serie van korte retro-geïnspireerde games met het personage Captain Video in de hoofdrol. De game kreeg een vervolg in 2013, genaamd Runner2: Future Legend of Rhythm Alien.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bit.Trip Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien

iOS, PS4, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC, Mac

Bit.Trip Runner

Nintendo Wii, PC

See 1 more

Runner3

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.
Reacties