Eurogamer.nl

EA Sports Season Ticket-dienst stopt

In maart 2015.

De EA Sports Season Ticket-dienst stopt in maart 2015. Alle mogelijke voordelen verstrijken uiteindelijk in maart 2016. Dat heeft EA Sports vandaag bekendgemaakt.

Het abonnement verleent PlayStation 3- en Xbox 360-bezitters vroege toegang tot games van EA Sports, pakketten voor de Ultimate Team-modus en korting op downloadbare uitbreidingen. De recent gelanceerde abonnementsdienst EA Access verstrekt gelijkaardige voordelen, vooralsnog enkel op de Xbox One.

Dat is een van de redenen waarom de dienst stopt. "Omdat meer en meer fans naar de nieuwe generatie consoles overgaan, voelden we dat het stilaan tijd werd om de Season Ticket voor de Xbox 360 en PlayStation 3 stop te zetten," aldus de uitgever.

FIFA 15, Madden NFL 15 en NHL 15 zijn de laatste games die aan de Season Ticket deelnemen, nu de service het laatste jaar ingaat.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.