Eurogamer.nl

Electronic Arts stopt met FIFA Manager

Na meer dan tien jaar.

Electronic Arts stop met het uitgeven van de FIFA Manager-serie. Dat meldt Bright Future-designer Gerald Köhler in een open brief aan de fans. De Duitse ontwikkelaar was jaren verantwoordelijk voor de reeks.

Volgens Köhler kan de serie alleen verder zodra er geïnvesteerd wordt in het bouwen van een nieuwe engine en de corresponderende online-opties. Daarbij worden voetbalmanager-games met name in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland gespeeld, waar Football Manager de markt al domineert. Daardoor is er besloten geen nieuw deel te maken.

FIFA Manager 14 verscheen afgelopen oktober voor pc, een week voor de nieuwe Football Manager. De eerste FIFA Manager stamt uit 2002.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.