Eurogamer.nl

Call of Duty: Strike Team lanceert op iOS

Vanaf vandaag te downloaden.

Activision lanceert vandaag Call Of Duty: Strike Team voor iOS-apparaten. De game is vanaf vandaag te downloaden te downloaden in de App Store voor zeven dollar.

Strike Team is speelbaar als een first-person shooter, maar de actie is ook van bovenaf te spelen voor meer tactisch inzicht. Er is zowel een campaign-modus als een survival-modus met online leaderboards. Je hebt de controle over een groep soldaten die vrijuit zijn aan te passen met wapens en 'perks.'

Hoewel de game niet gratis is, heb je alsnog de mogelijkheid 'tokens' bij te kopen. Hiermee kun je in-game wapens kopen en in level stijgen. Dat kan ook door het spel gewoon te spelen, maar dan gaat het minder snel.

duty
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.