Eurogamer.nl

Gerucht: Project Gotham Racing 5 in ontwikkeling voor Xbox 720

Moet launchtitel worden.

Volgens STFUandPlay en een schrijver voor de website Polygon zou de racegame Project Gotham Racing 5 in ontwikkeling zijn voor de derde console van Microsoft.

Lucid Games zou de game in handen hebben. De ontwikkelaar zou bestaan uit ex-werknemers van Criterion (BurnOut) en Bizarre Creations (de makers van de vorige Project Gotham Racing games en recenter Blur). Ervaring in het racegenre is er dus genoeg.

Het zou de bedoeling zijn dat de game samen met de Xbox 720 op de markt komt. Zo heeft Microsoft meteen een grote exclusieve titel in handen voor hun nieuwe console. Het bedrijf deed hetzelfde trucje al eens eerder met PGR 3 en de Xbox 360.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.