Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bizarre Creations sluit eind deze week al

Eigenaar Activision vond geen nieuwe koper.

Bizarre Creations, developer van games als Project Gotham Racing, Blur en Geometry Wars, sluit op 18 februari de deuren. Inderdaad, dat is komende vrijdag al.

Dat de toekomst er niet goed uit zag voor de studio in Liverpool was al een tijdje duidelijk. In november vorig jaar zei Activision al dat ze de developer van de hand wilden doen na de tegenvallende verkoop van hun racegame Blur.

Een nieuwe koper is echter nooit naar voren gestapt en nadat Activision naar eigen zeggen alle mogelijke opties heeft nagegaan werd vorige maand besloten om de studio te sluiten. Dat proces zal zich nu dus op 18 februari vervolledigen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties