Eurogamer.nl

Journey Collector's Edition opgedoken

Gebundeld met flOw en Flower.

Er komt een Collector's Edition van Journey aan voor de PlayStation 3, zo heeft thatgamecompany bevestigd. Hoewel details nog schaars zijn, weten we dat de game gebundeld wordt met flOw en Flower. De drie titels die voorheen via PSN te downloaden waren verschijnen nu samen op één disc.

Het is wellicht de laatste keer dat we thatgamecompany's games exclusief voor de PlayStation 3 zullen zien. Na de drie bovengenoemde games te hebben uitgebracht ging de ontwikkelaar op eigen voet verder, zodat ze hun nieuwe projecten ook naar andere platformen kunnen brengen.

Journey kreeg van Eurogamer's Bart van Bladel maar liefst de volle 10/10. "[Het is] één van de uniekste games die je momenteel op een spelconsole kunt spelen. Zelfs zonder echt into arty farty games te zijn is Journey al snel één van mijn favoriete games voor de Playstation 3 geworden en waarschijnlijk zelfs één van mijn favoriete games ooit," was de conclusie destijds. En zo dachten er meer, want Journey is de snelst verkochte titel van de PlayStation Store geworden.

Journey - de eerste 15 minuten

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.