Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Journey snelst verkopende PSN titel ooit

Soundtrack en nieuw artwork zullen binnenkort verschijnen.

Eurogamers Bart van Bladel was vorige maand bijzonder onder de indruk van het betoverende Journey dat hij in zijn review met een welverdiende 10 beloonde. Hij omschreef de game als "een moderne klassieker die niemand met toegang tot een PS3 mag missen" en speelde de game in een week maar liefst vier keer van achteren naar voren en terug. Wellicht heeft zijn extatische testament bijgedragen aan het feit dat Journey deze week de snelst verkopende PSN titel ooit werd bevonden in een aankondiging door Sony en Journey developer Thatgamecompany.

"Dankzij jullie heeft Journey officieel alle records verbroken en is het de snelst verkopende titel ooit in de SCEA regio van het PSN geworden", zei Thatgamecompany creative director Jenova Chen met gepaste trots in een dankbetuiging op het PlayStation Blog.

Chen wist tevens te melden dat er binnenkort een soundtrack en nieuw artwork van de succesvolle game zullen verschijnen.

De eerste 15 minuten van het betoverende Journey
Over de auteur
Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties