Skip to main content

Nieuw publishinglabel Knights Peak Interactive officieel onthuld

Deel van MY.GAMES.

Uitgever en ontwikkelaar MY.GAMES heeft het nieuwe uitgeeflabel Knights Peak Interactive officieel onthuld.

Knights Peak Interactive wordt geleid door Eugenio Vitale, Mario Gerhold en Jan-Eric Lauble. De bedoeling van het label is om op hoogwaardige pc- en consolegames te focussen.

De achterliggende waarden zijn bovendien die van kwaliteit, creativiteit en betrokkenheid van spelers.

Het label heeft drie games aangekondigd. Starship Troopers: Extermination is een first-person shooter die zich in het bekende universum afspeelt, door Offworld Industries wordt ontwikkeld, en op pc en consoles op 11 oktober 2024 lanceert.

Bekijk op YouTube

Er zijn ook Nikoderiko: The Magical World, een platformer die uitkomt op pc en consoles eind 2024, en het fantasierijke Mandragora dat eveneens eind 2024 uitkomt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Twee games zitten reeds in de ‘back catalogue’ van het bedrijf: de klassieke RPG Pathfinder: Kingmaker en de metroidvania Blast Brigade.

Bekijk op YouTube

Eugenio Vitale geeft als directeur van Knights Peak Interactive aan dat het label “een samensmelting van passie, talent en grenzeloze creativiteit [is]. Ons team is toegewijd aan het ondersteunen van zowel opkomende als gevestigde studio's om nieuwe hoogten te bereiken in wereldwijde markten en merkontwikkeling.”

Elena Grigorian is als CEO van MY.GAMES ook opgetogen. Volgens haar vormt het label “een zeer sterk team van experts”.

Enkele maanden geleden hadden we ook een volledig interview met Elena Grigorian over de toekomst van MY.GAMES waarin een ‘premium publishing label’ reeds ter sprake kwam.

Read this next