Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Balan Wonderworld aangekondigd voor 2021

Een balansloos wonderland.

Square Enix kondigt via een eerste trailer de 3D-platformer Balan Wonderworld aan. Die game komt ergens in de lente van 2021 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X. Xbox-eigenaars kunnen bij de release genieten van Smart Delivery.

Balan Wonderworld draait rond hoofdpersonages Leo en Emma. Samen met hen reis je doorheen Wonderworld en probeer je het geluk en de balans van de harten en geesten van de inwoners te herstellen.

Bekijk op YouTube

Dat doe je in twaalf verschillende verhalen en aan de hand van tachtig verschillende soorten kledij. Die laatste geven je bepaalde vaardigheden die je nodig hebt om de verraderlijke labyrinten door te komen.

De game wordt ontwikkeld door ontwikkelaar Balan Company. Daar staan Sonic the Hedgehog-bedenkers Yuji Naka en Naoto Ohshima aan het roer. Beide heren werken zo na twintig jaar nog eens samen aan een game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Balan Wonderworld

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties