Picture of nicopauwels_old_delete

nicopauwels_old_delete

Contributor

FeatureDe meest gedenkwaardige openingslevels

Deel twee van onze introductiefeature.

Dit is het tweede deel binnen onze feature 'De meest gedenkwaardige openingslevels' geschreven ter ere van de lancering van Eurogamer BelgiŽ. Het eerste deel is hier terug te vinden. We gaan gewoon verder waar we vorige keer zijn gestopt, en presenteren alweer vijf introducties tot spellen die ons het meest zijn bijgebleven.

Valve straft 'idling' Team Fortress 2 af

Hoedjes voor al de rest.

In een zeldzaam serieuze post op de Team Fortress 2 blog vertelt Project Manager en droogstoppel Erik Johnson dat alle items die in dat spel verdient werden met de immens populaire 'idling' programma's verwijdert zullen worden van schuldige player accounts.

Hot Coffee schandaal eindelijk voorbij

Vier jaar en 20 miljoen dollar later.

Op 9 juli 2005 kwam er een patch beschikbaar op internet die een sexueel getinte mini-game in het populaire Grand Theft Auto: San Andreas toegankelijk maakte. De wereld reageerde geschokt. Daags wist uitgever Take-Two te vertellen dat het probleem volledig ten dele enkele 'hackers' was. Het was "het werk van een vastberaden groep hackers die zich inspanden om het spel te veranderen," vertelden ze. Later bleek dat de mini-game al in het spel verstopt zat, maar voor spelers ontoegankelijk was gemaakt. Enkele enthousiasten waren de code ingedoken en hadden het met een simpele patch speelbaar gemaakt.

Wii is meest robuuste console

Aldus Amerikaans bedrijf.

SquareTrade, een Amerikaans bedrijf dat garanties op elektronica verstrekt, heeft laten weten dat eigenaars van de Xbox 360 en PS3 meer beroep doen op hun diensten dan Wii-eigenaars.