Streets of Rage 4 releasedatum bekend

Je kunt er deze maand nog mee op de vuist.

Sega maakt de releasedatum van Streets of Rage 4 bekend. De game is vanaf 30 april beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De game kost 25 euro, maar komt daarnaast ook naar de Xbox Game Pass.

Daarnaast meldt de uitgever ook dat de game een PvP Battle Mode krijgt. Daarin neem je het op tegen 1 tot 3 andere spelers. Daarnaast bevat de brawler ook 17 speelbare personages, online co-op voor twee spelers en offline co-op voor twee tot vier spelers.

Streets of Rage 4 is de eerste nieuwe game in de serie in 25 jaar tijd. De game werd ontwikkeld door drie verschillende studio's: Dotemu, Lizardcube en Guard Crush Games. Dotemu werkte eerder aan Windjammers 1 en 2, Lizardcube is vooral bekend van Wonder Boy: The Dragon's Trap. Guard Crush Games ken je dan mogelijk weer van Streets of Fury.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread