Streets of Rage 4 releasedatum bekend

Je kunt er deze maand nog mee op de vuist.

Sega maakt de releasedatum van Streets of Rage 4 bekend. De game is vanaf 30 april beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De game kost 25 euro, maar komt daarnaast ook naar de Xbox Game Pass.

Daarnaast meldt de uitgever ook dat de game een PvP Battle Mode krijgt. Daarin neem je het op tegen 1 tot 3 andere spelers. Daarnaast bevat de brawler ook 17 speelbare personages, online co-op voor twee spelers en offline co-op voor twee tot vier spelers.

Streets of Rage 4 is de eerste nieuwe game in de serie in 25 jaar tijd. De game werd ontwikkeld door drie verschillende studio's: Dotemu, Lizardcube en Guard Crush Games. Dotemu werkte eerder aan Windjammers 1 en 2, Lizardcube is vooral bekend van Wonder Boy: The Dragon's Trap. Guard Crush Games ken je dan mogelijk weer van Streets of Fury.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carrières verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread