Trine 4: The Nightmare Prince aangekondigd

Komt volgend jaar uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Ontwikkelaar Frozenbyte kondigt Trine 4: The Nightmare Prince. Het vierde deel in de Trine-serie is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One en lanceert in de loop van 2019.

Volgens Frozenbyte-topman Lauri Hyvärinen heeft de studio geluisterd naar de feedback van de fans over het derde deel, en wordt hier rekening mee gehouden bij de ontwikkeling van The Nightmare Prince. Voor deel drie ging de ontwikkelaar naar een volledige 3D-wereld, wat niet door iedereen even enthousiast werd onthaald.

Voor de nieuwe game krijgt Frozenbyte bovendien financiële steun van het uitvoerend agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur. Dat is een instelling binnen de Europese Unie die onder andere steun verleent aan kleine ontwikkelaars.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread