Animal Crossing: Pocket Camp aangekondigd

Er op uit!

Tijdens de Animal Crossing Mobile Direct heeft Nintendo Animal Crossing: Pocket Camp aangekondigd. De game lanceert eind november op iOS- en Android-apparaten.

In de game bouw je je eigen kampeerplek waarmee je bezoekers kunt aantrekken. Voorwerpen hebben een thema, zoals 'natuur' of 'cool'. Met elk thema trek je andere bezoekers aan. De game bevat onder andere picknickbankjes, schommelstoelen, een zwembad en een volledig rockpodium.

Je bouwt de voorwerpen met materialen die je kunt vinden op verschillende locaties, zoals het strand of het bos. Op deze locaties kom je ook dieren tegen waar je quests voor kunt doen. Daarmee win je extra materialen, Bells en verhoog je hun vriendschapsmeter.

Je kunt ook je eigen camper inrichten. Het interieur is net als je huis in Animal Crossing aan te passen, maar je kunt ook de buitenkant versieren met een patroon naar keuze. Je kunt ook de huidskleur, het geslacht en de kleding van je personage aanpassen.

De game bevat microtransacties die je onder andere kunt gebruiken om timers te versnellen. Ook kun je bijvoorbeeld visnetten of honing kopen, waarmee je het vangen van vissen en insecten versnelt. De beestjes kun je vervolgens voor Bells verkopen.

Er is meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo is onlangs bekend geraakt dat de Nintendo Switch nu ondersteuning voor GameCube-controllers heeft.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (5)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (5)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread