Capcom haalt PS4-versie Ultra Street Fighter 4 uit toernooi

Lancering gaat gebukt onder problemen.

Capcom heeft de PlayStation 4-versie van Ultra Street Fighter 4 uit zijn eigen toernooi gehaald. De reden daarvoor is dat de game sinds de lancering met meerdere problemen kampt.

Ultra Street Fighter 4 is sinds 26 mei op de PlayStation 4 verkrijgbaar. De fighter gaat sindsdien gebukt onder de nodige technische complicaties zoals geluidsproblemen, visuele problemen, vertragingen in het menu en input lag.

De PlayStation 4-versie van Ultra Street Fighter 4 zou in de Capcom Pro Tour worden opgenomen. Nadat meerdere competitieve spelers en de organisator van de Evolution Championship Series 2015 hun zorgen hebben geuit, trekt Capcom uit voorzorgsmaatregelen de game zelf uit het toernooi.

Evo 2015 is het grootste internationale fighter-toernooi met onder meer Ultra Street Fighter 4, Mortal Kombat X, Super Smash Bros. for Wii U en Tekken 7. Capcom zegt aan een oplossing te werken, maar heeft nog geen duidelijkheid verschaft over een eventuele patch die de problemen moet verhelpen. Het is tot die tijd dus nog niet duidelijk met welke versie Ultra Street Fighter 4-spelers in juli hun vechtkunsten moeten vertonen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Castlevania Advance Collection aangekondigd

Onthuld tijdens Nintendo Direct.

Razer breidt console-line-up uit met nieuwe hardware

Headsets, laadstation en controller.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread