Nintendo heeft zonet laten weten dat Super Pokémon Rumble, de allereerste 3DS-game met de zakmonsters in de hoofdrol, vanaf 2 december in de winkelrekken te vinden zal zijn.

Spelers kunnen tijdens de game meer dan 600 Toy Pokémon ontdekken, verzamelen en tegen andere Toy Pokémon laten strijden. De multiplayer optie laat het toe om samen met een vriend te spelen en interactieve StreetPass-content uit te wisselen.

"Super Pokémon Rumble neemt spelers mee naar Toyland, waar ze de rol aannemen van een Toy Pokémon en zich een weg door verrassende levels moeten banen. Er zijn meer dan 600 Toy Pokémon om te verzamelen en mee te spelen. Spelers vinden nieuwe uitdagingen en snelle actie in de Team Battle en de Charge Battle. En de reusachtige eindbaas-Toy Pokémon stelt de vaardigheden van zelfs de beste spelers op de proef," aldus het persbericht.

"Spelers kunnen de fun van Super Pokémon Rumble op verschillende manieren delen. Via draadloze communicatie kunnen twee spelers samenwerken in de gebieden die beide spelers al voltooid hebben, waardoor het makkelijker wordt om nieuwe Toy Pokémon te vangen. Met de ingebouwde Streetpass-functie van de Nintendo 3DS kunnen spelers ook de Toy Pokémon van spelers in hun omgeving uitdagen en aangepaste Mii™-personages in het spel bekijken," wist men bij Nintendo nog te vertellen.

Onder de verzamelbare Toy Pokémon in Super Pokémon Rumble bevinden zich ook de nieuwste Pokémon uit Pokémon Black en Pokémon White. Klinkt als een leuke warmhouder totdat Nintendo mogelijk met Pokémon Gray op de markt komt

ADVERTENTIE

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Meer artikels van Philip Cremers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content