Eurogamer.nl

Battalion 1944 release voor Steam Early Access bekend

Terug naar de Tweede Wereldoorlog.

Uitgever Square Enix maakt de Battalion 1944 release voor Steam Early Access bekend. De Tweede Wereldoorlog-shooter komt op 1 februari uit en kost 15,00 euro. De volledige game komt uiteindelijk ook naar de PlayStation 4 en Xbox One.

De Early Access-versie bevat zes modi, maar het is nog niet bekend welke dat zijn. Wel heeft ontwikkelaar Bulkhead Interactive onthuld dat zowel de Domination- als de Wartide-modus beschikbaar zijn. Verder kun je op de maps Manorhouse V1 en Liberation spelen.

Begin 2016 heeft Battalion in drie dagen zijn Kickstarter doel behaald. Een jaar later maakte Square Enix bekend dat het bedrijf Battalion 1944 onder zijn Square Enix Collective-label uitgeeft.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF