Eurogamer.nl

Until Dawn VR spin-off The Inpatient release bekend

Ontdek de geheimen van het Blackwood Sanatorium.

Ontwikkelaar Supermassive Games maakt de releasedatum van de Until Dawn VR spin-off The Inpatient bekend. De game komt op 21 november uit voor de PlayStation VR.

Tijdens de afgelopen E3-beurs is The Inpatient aangekondigd. De game speelt zich zestig jaar voor de gebeurtenissen uit Until Dawn af. Het is aan jou om te ontrafelen wat er precies in de psychiatrische inrichting Blackwood Sanatorium is gebeurd.

Als patiënt maak je de laatste dagen van de inrichting mee en kan je net zoals in Until Dawn beďnvloeden hoe het verhaal verder verloopt. Afhankelijk van de keuzes die je maakt zijn er meerdere eindes mogelijk.

Onze Until Dawn review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.