Eurogamer.nl

Captain America en Morrigan bevestigd voor Marvel vs. Capcom: Infinte

Personagerooster wordt steeds interessanter.

Captain America en Morrigan zijn speelbaar in Marvel vs. Capcom: Infinite. Een YouTube video van Marvel Entertainment heeft dit bevestigd.

Tot nu toe zijn er zes personages voor de game bevestigd. Capcom onthulde eerder Ryu, Mega Man X en Morrigan (bekend van Darkstalkers). Marvel onthulde Iron Man, Captain Marvel en Captain America.

Er zijn tot nu toe nog geen personages uit X-Men voor de game bevestigd. Dat komt mogelijk omdat Marvel zich wil focussen op personages uit het Marvel Cinematic Universe.

Marvel vs. Capcom: Infinite is een 2-tegen-2 game. Voorganger Marvel vs. Capcom 3 was 3-tegen-3. Hierdoor lijkt Marvel vs. Capcom: Infinite meer op de eerste Marvel vs. Capcom game.

Ook kunnen er in Marvel vs. Capcom: Infinite 'Infinity Stones' worden gebruikt. Elke steen vertegenwoordigt een aspect van het universum en geeft de speler een uniek voordeel tijdens een gevecht.

Er is meer nieuws over Marvel vs. Capcom Infinite. Zo kondigde de ontwikkelaar ook een Marvel vs. Capcom 3 remaster aan.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.