Eurogamer.nl

Free-to-play Pokémon Shuffle komt naar Android en iOS

Overzetting van Nintendo 3DS-origineel.

The Pokémon Company maakt bekend dat Pokémon Shuffle in ontwikkeling is voor Android en iOS. De mobiele overzetting van de free-to-play Nintendo 3DS-game lanceert 'in 2015.' Een exacte releasedatum is niet bekend.

Pokémon Shuffle is een zogenaamde match-3 puzzelgame, waarbij je drie dezelfde Pokémon op een rij moet krijgen om ze te laten verdwijnen van het speelveld. Op die manier brengt je ook schade toe aan de Pokémon waar je op dat moment tegen vecht.

Je moet daarbij extra rekening houden met de elementen waar de Pokémon in kwestie zwak of sterk tegen is. Heb je de Pokémon genoeg verzwakt, dan kun je 'm vangen om 'm aan je team toe te voegen.

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.