Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix kondigt Theatrhythm Dragon Quest aan

Muziekgame viert 30 jaar Dragon Quest-games.

Square Enix kondigt Theatrhythm Dragon Quest aan voor de Nintendo 3DS, een muziekgame die zijn inspiratie haalt uit krap 30 jaar aan Dragon Quest-games. De eerste Dragon Quest lanceerde in 1986 voor de NES.

Op een website met een logo na is er verder nog niets over de game bekend. Naar verwachting onthult Square Enix de eerste beelden op het Japanse evenement Jump Festa, dat vanaf 21 december wordt gehouden. De game komt in ieder geval op 26 maart uit in Japan.

Ook is duidelijk dat het een nieuwe Theatrhythm-game is en daardoor een opvolger van Theatrhythm Final Fantasy (Curtain Call). Het is de eerste keer dat de titel wordt gebruikt voor muziek van een andere gameserie dan Final Fantasy.

De makers van wat nu een serie is gaven eerder al aan dat Theatrhythm gebruikt kon worden voor muziek uitandere games. Daarbij is de naam Kingdom Hearts ook gevallen.

In Theatrhythm tik je met de stylus mee op de maat van de muziek. Ondertussen verdien je ervaringspunten voor je team, die daardoor sterker worden en nieuwe vaardigheden leren.

Read this next