Eurogamer.nl

Vacatures Eurogamer Benelux

Ben jij onze nieuwe redacteur?

Zoek jij nog een plekje voor je schrijftalent? Neem een kijkje tussen de onderstaande vacatures en schroom niet contact met ons op te nemen. Wie weet verwelkomen we je dan binnenkort in ons team!

Hoe te solliciteren?

Om te solliciteren stuur je je persoonlijke informatie zoals naam, adres, leeftijd en gaming platformen die je in huis hebt op naar jasper [at] eurogamer.be (België) of naar randolf [at] eurogamer.nl (Nederland), samen met een voorbeeldrecensie van een game naar keuze en/of twee nieuwsberichten. Zorg er daarbij wel voor dat je Nederlandse teksten opstuurt. Vermeld ook even in welke genres je gespecialiseerd bent, en aan welke je een hekel hebt.

Mocht je een tijdje niets terughoren op je sollicitatie, voel je dan vrij een reminder te sturen. Het kan best zijn dat je e-mail in de drukte van de dagelijkse bezigheden wat in de vergetelheid is geraakt. Wees niet bang ons er op te wijzen dat je nog antwoord terug verwacht!

VACATURES

Algemeen redacteur

Eurogamer Benelux is altijd op zoek naar talent, gamers met een passie voor het vak die graag hun schrijfkunsten willen ontwikkelen. Voel je vrij om ons een open sollicitatie te schrijven, je krijgt altijd antwoord terug. De functievoorwaarden vind je verder onderaan de pagina.

SPECIALITEITEN

Nieuwsredacteur

Volg je de actualiteit op de voet en wil je vanaf de frontlinie verslag uitbrengen over de console-oorlog? Dan is deze functie wat voor jou. We zoeken mensen die gepassioneerd zijn voor het brengen van het nieuws en zich hierin willen specialiseren.

Mobiel redacteur

Speel jij je games het liefst op een smartphone of tablet? De free-to-play-markt heeft voor flink wat opschudding gezorgd de afgelopen tijd. De meest populaire spellen zijn vaak te vinden in de App Store en op Google Play: zelfs je moeder kent Angry Birds. Wij zoeken nog iemand die het liefste schrijft over deze trend en graag de nieuwste Android- en iOS-spelletjes test.

Wat hebben we te bieden?

Eurogamer Benelux maakt deel uit van het Gamer Network, het grootste onafhankelijke gamesnetwerk van Europa. Dat betekent dat we kunnen genieten van internationale naamherkenning.

Maar er zijn meer redenen waarom schrijven voor onze website een goede aanvulling is op je CV. Je komt terecht in een redactie met gemotiveerde gamers, die je begeleiden bij het schrijven. Dankzij een professionele werksfeer kun je je gemakkelijk ontpoppen tot een echte gamejournalist.

Je doet ervaring op in allerlei verschillende journalistieke genres; nieuws vergaren, recenseren, het interviewen van ontwikkelaars en het schrijven van doorwrochte achtergrondartikelen kunnen allemaal onderdeel uitmaken van jouw takenpakket. Daarbij krijg je de kans om games te spelen voordat ze in de winkel liggen, en mag je gerecenseerde games gewoon zelf houden.

Een standaard maandloon kunnen we je helaas niet geven. Wel geven we je beloningen in natura en extra perks in ruil voor je werk.

Wat zoeken we?

We zoeken jongens en meisjes, mannen en vrouwen met een passie voor games, die dromen van een carričre als gamejournalist. Het is daarbij belangrijk dat je op doordeweekse dagen tijd over hebt om naast je studie of werk nog te schrijven voor de website. Tevens bezit je over een grondige kennis van de gamesindustrie en kun je op duidelijke wijze je opinie beargumenteren. Je werkt gewoon vanuit huis, achter je eigen computer.

In het kort:

We zoeken iemand die:

  • Passie heeft voor het vak gamejournalistiek
  • Affiniteit heeft met de gamesindustrie
  • Een paar uur per week inzetbaar is voor de website
  • Algemeen Beschaafd Nederlands kan schrijven

We bieden je:

  • Een kans om je netwerk te verbreden binnen de industrie
  • Een werkplek waar je ervaring op kan doen, en die een goede aanvulling is op je CV
  • Recensie-exemplaren die je naderhand aan je gamescollectie kan toevoegen
  • We belonen je werk met extra's en allerhande perks in natura

We zien je sollicitatie graag tegemoet, en wie weet mag je jezelf binnenkort redacteur van Eurogamer Benelux noemen - en laten we eerlijk zijn, wie wil dat nu niet?

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.