Eurogamer.nl

The Walking Dead Season One komt volgende week uit

Laat het tweede seizoen maar komen!

Telltale kondigde vandaag eindelijk aan dat de laatste aflevering van hun vijfdelige The Walking Dead-adaptie klaar is. De episode getiteld No Time Left zal volgende week uitkomen. Hiermee is ook het eerste seizoen van de reeks afgerond.

Vanaf 21 november kunnen we dus met het slotstuk van Robert Kirkman's gameversie van The Walking Dead aan de slag. De release zal deze keer ook simultaan op alle beschikbare platformen (Xbox Live, PSN, iOS en PC) gebeuren. Eindelijk komen we te weten hoe het zal aflopen met Lee, Clementine en de andere personen die jij doorheen de vorige vier afleveringen hebt weten te slepen. Tenzij Telltale ze verder wilt blijven gebruiken in het nu al bevestigde tweede seizoen van de reeks.

De ontwikkelaar liet gisteren ook onderstaand filmpje op de wereld los waarin we kunnen zien hoeveel mensen een bepaalde keuze in de vorige episode maakten. Dat filmpje zit natuurlijk vol spoilers, dus wees gewaarschuwd. De review van de vorige aflevering, Around Every Corner, kan je hier nalezen.

The Walking Dead: Episode 4 - Decisions Trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.