Eurogamer.nl

FIFA 13 voor de PS3 en Vita

Geen cross-buy, geen cross-play.

Op de Gamescom is bekend gemaakt dat sommige PlayStation-games een Cross Buy-functie ondersteunen. Dit houdt in dat wanneer je in bezit bent van zowel een PS3 als een Vita, je een game kan kopen op het ene platform, maar het spel ook gratis kan downloaden op het andere. Lees hier meer over in het nieuwsbericht van gisteren.

EA's David Rutter heeft tegenover Eurogamer verteld dat FIFA 13 geen onderdeel is van het Cross Buy-programma. Jammer, want wij zagen het wel voor ons om onderweg lekker verder te gaan met dezelfde carričre als die je thuis op de bank speelt. Wel wordt er naar gekeken om het principe te implementeren in het aankomende Need for Speed: Most Wanted.

De Gamescom-trailer van FIFA 13

FIFA-spelers op de Vita kunnen ook niet online tegen PlayStation 3-ers spelen. Dus naast het ontbreken van Cross Buy is de Cross Play mogelijkheid er ook niet. Rutter weet overigens nog niet of de Vita-versie van FIFA ook het getalletje 13 in de titel krijgt. "Sony is zo aardig geweest om de game gisteren vast aan te kondigen, maar ik weet nog niet of het spel FIFA 13 of FIFA Soccer gaat heten."

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.