Eurogamer.nl

Army of Two: The Devil's Cartel komt naar Xbox 360 en PS3 in maart

Gelukkig hebben ze hem niet Army of 2 3 genoemd.

Alhoewel EA straks zelf een showcase zal geven, verklapten ze toch al het bestaan van een spel waar niemand vanaf wist: een derde Army of Two. Deze game zou al in maart klaar zijn en verschijnen op Playstation 3 en Xbox 360.

Army of Two: The Devil's Cartel, zoals het spel officieel heet, wordt ontwikkeld door Dead Space studio Visceral en wordt gebouwd op de Frostbite 2 engine die onder meer bij Battlefield 3 onder de motorkap zit. Het spel zelf zou een meer intense, volwassen en donkere toon meekrijgen. Operatives Alpha en Bravo vervullen de rollen van het tweekoppig leger uit de titel en zullen waarschijnlijk zeer veel schade kunnen aanrichten aan zowel vijanden als omgeving, dankzij die Frostbite 2 engine.

Deze game en vele anderen (net zoals die Mass Effect aankondiging die we eerder vandaag werden beloofd) zullen worden besproken op EA's Summer Showcase die je hier live kan volgen. Wij hebben voorlopig onze twijfels bij deze plotse aankondiging van een game die zo snel zal uitkomen, maar misschien bewijst die showcase ons het tegendeel.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.