Eurogamer.nl

Farming Simulator 2013 release date bekend

Pc-gamers krijgen hem wel wat eerder.

Giants en Focus Home Interactive hebben de data verklapt wanneer we met de nieuwste Farming Simulator aan de slag kunnen. Ook een unicum voor de reeks is de release op consoles (Xbox 360 en PS3). Pc-gamers kunnen velden beginnen omploegen in oktober, de landbouwers op console zullen tot het eerste kwartaal van volgend jaar moeten wachten.

Wat Farming Simultor nóg beter zou kunnen maken dan het al licht legendarische Farming Simulator 2011? Wel, wat dacht je van meer van alles? Meer machines, meer voertuigen (van meer dan 20 fabrikanten), meer gewassen om te telen, meer dieren en meer omgevingen. Van de uitdrukking 'less is more' hebben ze bij Focus Home duidelijk nog niet gehoord.

Alsof dat nog niet genoeg was, werden er ook meer online mogelijkheden toegevoegd. Zo is er een nieuwe online modus (die strikt geheim blijft, kwestie van de hype errond nog wat op te voeren), wordt het makkelijker voor spelers om mods, voertuigen, uitrusting en andere voorwerpen uit te wisselen en werd er een kit toegevoegd zodat spelers Team Fortress-gewijs nieuwe voorwerpen kunnen creëren.

Eind september Mists of Pandaria en in oktober Farming Simulator 2013... Een mens moet soms harde keuzes maken, maar voor ons mogen de panda's toch eventjes wachten.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.