Eurogamer.nl

Yakuza 1 en 2 HD Edition bevestigd

Maar ook voor het Westen?

Yakuza 1 en 2 krijgen een make-over in HD. In de HD Edition zijn beide games te vinden. Dat heeft het Japanse magazine Famitsu bekend gemaakt.

Naast de verbeterde graphics zijn de laadtijden ook korter gemaakt. Spelers kunnen nu hun inventarisatie ordenen in telefooncellen en het wordt gemakkelijker bij te houden welk voedsel is gegeten. Het zijn de kleine dingen.

De game zal 1 november in Japan uitkomen voor de PlayStation 3. Of de game ook naar het Westen komt is nog niet bekend.

Yakuza 1 en 2 verschenen respectievelijk in 2006 en 2008 in Europa voor de PlayStation 2. Ondertussen zijn er vier hoofddelen en enkele spin-offs gemaakt. Tevens wordt er gewerkt aan een vijfde deel dat gebouwd wordt op een hele nieuwe eninge.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.