Eurogamer.nl

Gratis seksspeeltjes voor Diablo III weduwen en weduwnaars

Troost om de eenzame tijd mee op te vullen.

Het Franse online winkelketen Absoloo heeft een wel erg originele promotionele actie opgezet: teleurgestelde partners van obsessieve Diablo III spelers krijgen een gratis troost-dildo om hun vrije tijd mee op te vullen.

Om aanspraak te maken op het presentje heeft Absoloo een Facebook pagina geopend waar nabestaanden een foto kunnen plaatsen van zichzelf met de Diablo III box. Na het indienen van de foto krijgen de de rouwende partners een code waarmee ze via de Absoloo site hun 'nieuwe vriendje kunnen adopteren'.

Het is nog niet duidelijk of het pikante aanbod ook buiten Frankrijk geldt.

Diablo III voor dummies

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.