Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Diablo 4 is in ontwikkeling

Het team is echter nog niet klaar voor een onthulling.

Volgens anonieme bronnen is Diablo 4 in ontwikkeling, maar nog niet ver genoeg gevorderd voor een officiële onthulling. Er wordt reeds vier jaar aan de game gewerkt en in die tijd is de opzet meerdere keren door verschillende regisseurs veranderd.

Blizzard ontkent stellig dat de aankondiging op BlizzCon 2018 had moeten plaatsvinden, hoewel meerdere bronnen dat wel beweren. Daarnaast is er een post op Reddit waarin te lezen valt dat er veel vacatures voor management posities voor een Diabloproject zijn geplaatst.

Tijdens BlizzCon 2018 is wel de mobiele game Diablo Immortal aangekondigd, echter kreeg die game geen warm ontvangst van het publiek. Vooral omdat er vooraf duidelijk naar een nieuwe Diablo aankondiging in de langlopende serie werd gehint.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties