Eurogamer.nl

Gerucht: Burnout Paradise krijgt mogelijk HD Remaster

Vroem vroem!

Er is mogelijk een HD Remaster in de maak van Burnout Paradise. Verschillende online winkels boden de game de afgelopen maanden reeds te koop aan. De game lanceert vermoedelijk in maart.

Vorige maand stond de Burnout Paradise HD Remaster al op een Braziliaanse website. Gisteren bood ook een Japanse webwinkel de game kortstondig aan. Volgens die laatste winkel lanceert de game op 16 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De game kost vermoedelijk ongeveer 30 euro. Over een mogelijke pc-versie is nog niets bekend. Burnout Paradise lanceerde in 2008 voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. In 2009 volgde de Burnout Paradise Ultimate Box die eveneens voor de pc uitkwam.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Registreren

OF