Eurogamer.nl

The Elder Scrolls Online: Horns of the Reach DLC aangekondigd

Lanceert in Minot-augustus.

Zenimax kondigt de Horns of the Reach DLC aan voor The Elder Scrolls Online. De DLC voegt twee nieuwe dungeons toe. Daarnaast komt er ook een gratis update met een nieuwe PvP-modus.

De twee nieuwe dungeons heten Bloodroot Forge en Falkreath Hold. Beide locaties zijn recentelijk onder de voet gelopen door Minotaurussen. De dungeons zijn speelbaar in Normal- en Veteran-modus.

Beide dungeons bevatten nieuwe armor sets, achievements en vijanden. Zo neem je het in Falkreath Hold op tegen Domihaus the Bloody-Horned.

Daarnaast is er ook een gratis update aangekondigd voor eigenaars van The Elder Scrolls Online: Morrowind. De update voegt een nieuwe PvP-map genaamd Arcane University toe aan de battleground-modus.

Ook komt er een spelmodus genaamd Chaosball. Daarin is het de bedoeling om zo lang mogelijk een bal vast te houden om punten te scoren. Wie de bal vasthoudt, krijgt bovendien een armor en healing debuff.

De Horns of the Reach DLC lanceert in augustus. In afwachting lees je nog eens onze The Elder Scrolls Online: Morrowind review.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF