Skip to main content

Uitgebreide Assassin's Creed Shadows trailer toont de gameplay van beide hoofdpersonages

Hoe bouw jij de orde uit?

Image credit: Ubisoft

Ubisoft heeft een uitgebreide nieuwe trailer met Assassin's Creed Shadows gameplay en mechanics getoond tijdens Summer Game Fest 2024.

In de trailer zie je hoe Yasuke in een Japans dorpje een vijand opspoort en uitschakelt. Yasuke is de samoerai van dienst en gaat dan ook weinig subtiel te werk. Van zodra hij de vijanden heeft gevonden, gaat hij ze met zijn gingantische knuppel te lijf. Net zoals in eerdere games zoals Assassin's Creed Odyssey kun je opnieuw speciale gevechtstechnieken gebruiken.

Bekijk op YouTube

Op bepaalde momenten in de game kun je kiezen om van personage te wisselen. Het andere hoofdpersonage Naoe gaat veel subtieler te werk. Zij opereert als shinobi vanuit de schaduwen. Letterlijk zelfs, want je kunt bijvoorbeeld lichtbronnen uitschakelen om ongezien te blijven.

tijdens de show zijn er nog meer details bekendgemaakt. Zo heeft het seizoen waarin je speelt een impact. Tijdens de winter zijn er bijvoorbeeld minder mogelijkheden om te zwemmen door het ijs. Ook het weer speelt een rol. Wanneer het regent, kun je sneller ontsnappen door het beperkte zicht dat je vijanden hebben.

Assassin's Creed Shadows komt op 15 november uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Read this next