Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Street Fighter 5 krijgt een versus CPU-modus

Plus nog veel meer in opkomende patch.

Op 22 september komt een nieuwe patch voor Street Fighter 5 uit. De patch bevat onder andere een Versus CPU-modus en een nieuw speelbaar personage.

In de Versus CPU-modus vecht je tegen de computer en is toegevoegd als alternatief voor de reguliere Versus-modus, waarin je tegen andere spelers vecht. Tevens gaat de stat tracking online, waarmee je je vechtstijl kunt analyseren en verfijnen.

Urien wordt aan de game toegevoegd. Hij komt uit Street Fighter 3 en is de vicepresident van de Illuminati. Hij is te koop met Fight Money of echt geld, maar is direct beschikbaar voor eigenaars van de seizoenspas. Hij is tevens de laatste vechter die in seizoen 1 wordt toegevoegd.

Seizoenspashouders krijgen ook meer kleurenschema's voor de normale en alternatieve kostuums van de vechters. De kleurenschema's zijn ook in bundels te koop voor Fight Money of echt geld.

Naast een aantal bugfixes zijn er ook nieuwe Stage KO's toegevoegd aan negen nieuwe stages. Zo schop je in Shadaloo Base je tegenstander in een raketaangedreven stoel, die vervolgens de lucht in schiet.

Sinds release blijft Capcom werken aan de game. Zo is in juli Juri toegevoegd aan Street Fighter 5, alsook maatregelen tegen ragequitters.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties