Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rocket League Sideswipe aangekondigd voor iOS en Android

Release gepland voor later dit jaar.

Rocket League-ontwikkelaar Psyonix laat weten dat hij momenteel aan de gratis standalone-titel Rocket League Sideswipe werkt. Die game komt ergens in 2021 uit voor iOS en Android.

Hoewel Rocket League Sideswipe een op zichzelf staande game is, ontleent hij toch veel elementen aan Rocket League. Zo ga je opnieuw aan de slag met raketaangedreven auto's in 1v1- of 2v2-wedstrijden in de gewone of de Competitive Mode. Verder is het nog steeds mogelijk om je auto aan te passen in de garage en krijg je opnieuw toegang tot de gekende Rocket League-mechanics.

Er zijn echter ook veel zaken die afwijken van Rocket League. Zo speel je Sideswipe nu in een meer uitgezoomd perspectief en zijn wedstrijden nu maar twee minuten lang. Buiten een trailer die de verschillende modi toont, geeft Psyonix geen nieuwe details prijs. Die details belooft het in de komende maanden prijs te geven.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties