Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo organiseert volgende week Animal Crossing: New Horizons Direct

Verkent vage horizonten.

Nintendo organiseert op 15 oktober om 16:00 uur een Animal Crossing: New Horizons Direct-livestream. Dat maakt de uitgever bekend via Twitter.

De gehele stream duurt ongeveer 20 minuten en onthult meer informatie over de content die in november naar Animal Crossing: New Horizons komt. In een eerdere trailer onthulde Nintendo alvast dat het café The Roost en het bijbehorende personage Brewster in november aan de game worden toegevoegd. The Roost is geen onbekend café bij de fans en maakte in maart van 2006 voor de eerste keer zijn intrede in Animal Crossing: Wild World.

In ander nieuws ontdek je dat de Nintendo Switch een klok-applicatie krijgt en dat een gerucht suggereert dat elf studio's een Switch 4K devkit hebben.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties