Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuw Quake Champions-personage Slash onthuld

Scheve schaats.

Ontwikkelaar id Software onthult het personage Slash voor Quake Champions. Slash haar vaardigheden draaien vooral om snelheid.

Door zich al schaatsend voort te bewegen, heeft Slash een hoge basissnelheid. Haar actieve vaardigheid is Plasma Trail. Daarmee laat ze al schaatsend een spoor achter dat schade aan tegenstanders doet. Die Plasma Trail kan ze vervolgens ook tot ontploffing brengen.

Daarnaast bezit Slash ook een Crouch Slide als passieve vaardigheid. Volgens id Software was Slash 'vroeger dol op dansen en schaatsen, maar ging ze uiteindelijk ten onder aan overmatig drugsgebruik. Tegenwoordig maakt ze dan ook vooral de arena's onveilig.'

Komend weekend vindt er een eerste closed beta voor Quake Champions plaats. Je kunt je via de officiële Quake-site inschrijven voor de testfase.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties