Skip to main content

Hoe lang is Elden Ring Shadow of the Erdtree?

Onze schatting van de tijd die nodig is om de Elden Ring DLC uit te spelen.

Image credit: FromSoftware

Het is nuttig om te weten hoe lang Shadow of the Erdtree is voor je eraan begint, zeker als je 'To Play' lijstje al heel lang is.

De lengte van de Elden Ring DLC is natuurlijk subjectief, want het is en blijft een FromSoftware game. Dit betekent dat hoe lang het duurt om Shadow of the Erdtree te verslaan deels afhankelijk is van je vaardigheid met Elden Ring zelf en hoeveel tijd je wilt besteden aan het verkennen van het Shadow Realm. Naast de nieuwe bazen zijn er ook tal van nieuwe zijmissies, wapens en andere items te vinden, dus wees niet verbaasd als je afgeleid raakt!

Als je wil weten wat onze schatting is van de lengte van Elden Ring: Shadow of the Erdtree blijf dan verder lezen!

Hoe lang is Elden Ring Shadow of the Erdtree?

Op basis van onze eigen ervaring met het spel, zal het je ongeveer 35 tot 40 uur kosten om Shadow of the Erdtree te voltooien.

Houd er rekening mee dat deze schatting subjectief is en ook de tijd omvat die je besteedt aan het verkennen van de Shadow Realm. Je speeltijd kan hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt aan het voltooien van zijmissies, het jagen op specifieke items zoals Ashes of War, Revered Spirit Ashes en Cookbooks, en of je vast komt te zitten bij een bepaalde baas.

We raden aan om je tijd te nemen en de Shadow Realm grondig te verkennen, zodat je zoveel mogelijk nuttige items, zoals Scadutree Fragments, kunt verzamelen, omdat ze je zullen helpen de moeilijkere bazen te verslaan.

Image credit: FromSoftware

Als je je enkel focust op de hoofdbazen, kan je Elden Ring Shadow of the Erdtree al in 15 tot 20 uur voltooien.

Pas op! Deze schatting gaat ervan uit dat je je voornamelijk richt op de belangrijkste bazen en is afhankelijk van je vaardigheid met Elden Ring zelf. Als je een grote FromSoftware-fan bent en maanden van je leven in Elden Ring hebt gestoken, is de kans groot dat je de eindbaas binnen dit tijdsbestek kunt verslaan.

Nogmaals, we raden aan om wat tijd te besteden aan het verzamelen van nieuwe wapens en het verzamelen van items zoals de Revered Spirit Ashes, zelfs als je van plan bent om de Elden Ring DLC te mainlinen. Dit zal ervoor zorgen dat je krachtig genoeg bent om deze nieuwe vijanden aan te pakken zonder dat je hoeft terug te gaan.

Veel succes met het voltooien van Shadow of the Erdtree!

Read this next