Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grounded heeft meer dan 10 miljoen spelers

Grondig onderzocht!

Het kleine team dat binnen Obsidian Entertainment aan Grounded werkt heeft bekendgemaakt dat de game 10 miljoen unieke spelers heeft terwijl de game nog steeds in preview is. Ook bevestigt de studio dat de 1.0-versie later in 2022 wordt uitgebracht.

Grounded is een survivalgame waarin speelt als een van vier kinderen speelt die magisch zijn gekrompen en in hun achtertuin moeten overleven. Door het krimpen zijn alle planten en insecten enorm en is alles een gevaar.

De game wordt door een klein team ontwikkeld dat de game samen met de community maakt op basis van feedback. Grounded begon 28 juli 2020 met de eerste preview en heeft sindsdien meerdere grote updates gekregen.

De nieuwste update "Into the Wood" introduceerde een gebied met een gevallen barbecue, verbeteringen aan het bouwsysteem, nieuwe gereedschappen en nieuwe insecten.

Grounded is speelbaar op pc, Xbox Series X/S en Xbox One en is inbegrepen bij Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties