Total War: Warhammer 2

Creative Assembly durft helemaal voor de vernieuwing te kiezen en levert daarmee de beste Total War-game ooit af.

Key events

Week-eindbazen #42

Wat spelen we dit weekend?

De herfstblaadjes dwarrelen weer van de bomen, dus dat is een goed excuus om jezelf met een stapel games op te sluiten. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan.

Total War: Warhammer 2 review - WAAAGHzinnig goed

Als de Twin-Tailed Comet aan de hemel verschijnt, staat er iets groots te gebeuren. In het geval van Total War: Warhammer 2 betekent het de komst van het spannendste deel uit de hele Total War-serie. Waar de originele Total War: Warhammer enkele sterke DLC-pakketten en patches nodig had om helemaal tot zijn recht te komen, start dit vervolg als een komeet uit de startblokken.

Dat is vooral te danken aan de nieuwe Vortex-campagne. De game draait niet langer louter om het uitmoorden van de andere rassen, maar is een race geworden. Het is namelijk de bedoeling om als eerste vijf rituelen uit te voeren. Dat doe je door de Vortex Currency te verzamelen. Telkens als je over genoeg Vortex-kracht beschikt, kom je een stapje dichter bij de eindoverwinning en word je bovendien op de volgende stap in het verhaal getrakteerd. Brute kracht is niet meer de enige focus; , je moet ook slim de grote map in je voordeel weten te be´nvloeden.

Hoe je dat einddoel bereikt, hangt sterk samen met een van de vier facties waarmee je speelt. En nog nooit waren de verschillen zo groot. Elk ras heeft enkele specifieke mechanismen, zowel op de tactische map als tijdens de gevechten.

Lees meer...

7 opvallende gamereleases september

Met onder meer FIFA 18, Destiny 2 en SNES Classic Mini.

Voor de meesten is de zomervakantie helaas achter de rug. Maar treur niet, want de komende maand staan weer de nodige topgames op je te wachten. De gamereleases van augustus brachten onder meer Uncharted: The Lost Legacy en Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende releases lees je hieronder.

Bekijk: Total War: Warhammer 2 trailer

Bekijk: Total War: Warhammer 2 trailer

Komt nog uit in tweeduizenskaventien.

Ontwikkelaar Creative Assembly kondigt Total War: Warhammer 2 aan. De game lanceert dit jaar op de pc.

Er is nog niks over de gameplay aangekondigd, maar afgaande op de trailer lijken de High Elves, Dark Elves en Lizardmen speelbare rassen. Ook wordt naar de aanwezigheid van de Skaven gehint.

Johnny ging met het eerste deel in de reeks aan de slag. Lees zeker zijn Total War: Warhammer review en Total War: Warhammer - Realm of the Wood Elves review.

Lees meer...