Pokémon: Let's Go! Eevee Walkthroughs

Eevee evolueren was een wetenschap in de mobile game maar veel gamers zijn natuurlijk nu ook nieuwsgierig naar hoe het werkt in Pokémon Let's Go op de Switch. Heeft developer Game Freak zich ook gebaseerd op de smartphone-avonturen of mogen we vertrouwen op de klassieke manieren uit Pokémon Yellow, waarop de Let's Go-games op gebaseerd zijn?

Pokémon Let's Go: Moon Stone locatie en andere Evolutionary Stones vinden

De locaties van alle evolutionary stones zoals de Moon Stone in Pokémon Let's Go

De meeste Pokémon in Pokémon Let's Go evolueren wanneer ze een bepaald level bereiken. Andere Pokémon hebben echter zogenaamde Evolutionary Stones nodig zoals de Moon Stone om te evolueren naar een nieuwe Pokémon. Als je dacht dat je deze Stones vindt op dezelfde plek als in Pokémon Red, Blue en Yellow op de Game Boy, dan steekt ontwikkelaar Game Freak een stok tussen je wielen.

Pokémon meester worden. Het is voor iedereen die na de jaren '90 is opgegroeid een droom geweest om ooit te leven in de wereld van Pokémon, met honderden wilde beestjes van alle soorten en in alle formaten, ze allemaal te vangen, te trainen, en ze te testen tegen je vrienden. Met Pokémon Go konden we voor het eerst in de echte wereld Pokémon vangen. Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee combineert nu de gameplay van de klassieke Pokémon-games met de nieuwe gameplay van Pokémon Go, en dat met mooiere graphics dan ooit tevoren.