Skip to main content

Elden Ring Three Fingers locatie en wat je moet doen in de Frenzied Flame Proscription

Tijd voor een intieme omhelzing met de Three Fingers!

De locatie van de Three Fingers in Elden Ring vinden is niet gemakkelijk als je niet weet waar je naartoe moet.

Omdat de Three Fingers een essentieel onderdeel zijn van het Lord of the Frenzied Flame-einde van Elden Ring, en een van de meest mysterieuze figuren is in het spel, is het zeker de moeite waard om ze op te sporen.

Omdat de figuur niet gemakkelijk te vinden is, hebben we hier alle stappen op een rijtje gezet zodat ook jij een intiem omhelsd kan worden.

Op deze pagina:

Wat zijn de Three Fingers in Elden Ring?

De Three Fingers zijn een tegenhanger van de Two Fingers die velen in Elden Ring aanbidden. Ze aanbidden chaos, en weigeren de manier van leven te omarmen dat dat Erdtree voorschrijft.

Dit kun je zien aan veel van de spells en voorwerpen die aan hen zijn gekoppeld, die vaak het frenzyschade-effect veroorzaken. Het is een legendarische figuur in Elden Ring, en ze vinden is essentieel om een van de alternatieve Elden Ring-eindes te krijgen.

Je vindt de Three Fingers onder de hoofdstad van Leyndell. Een paar personages insinueren dit, en je zou kunnen denken dat ze diep ondergronds bedoelen, maar ze verwijzen eigenlijk naar een ingang die te vinden is in de buurt van de riolen in de hoofdstad.

De eerste stap is de put vinden in de hoofdstad met een ladder naar beneden.

Bekijk op YouTube

In de buurt van de pot zie je een aantal vijanden over de grond kruipen, en het is omringd door as. De put is gemakkelijk te missen, tenzij je het gebied zorgvuldig doorzoekt, dus we hebben voor het gemak een paar foto’s toegevoegd om je te helpen.

Bovenstaande afbeelding is waar de ingang is voordat je de Fire Giant verslaat. Als je dat echter al hebt gedaan, kun je deze weg blijven volgen, maar de ingang verplaatst zich naar de onderstaande locatie en is veel gemakkelijker te vinden:

Je komt nu aan in de Subterranean Shunning-Grounds. Dit gedeelte van de riolen is gevuld met een mix van ratten, slijm, imps en een paar andere vervelende vijanden. Je zult langzaam door het riool moeten vechten, vaak door pijpen die nauwelijks groter zijn dan jij, totdat je uiteindelijk op een lift staat die nog verder naar beneden gaat.

Rust hier uit bij de Site of Grace en loop het pad af naar de Cathedral of the Forsaken, waar je een variant van Mohg kunt bestrijden, genaamd Mohg, the Omen. Dit is een moeilijke strijd met een agressieve baas. Mohg zal proberen jou de bleed status te geven met bloodflame spells.

We raden je aan om een sterke spirit summon te gebruiken. Blijf in beweging, gebruik krachtige aanvallen, blijf uit de buurt van de bloodflame-plassen, en uiteindelijk zul je Mohg, the Omen, overwinnen.

Wat te doen nadat je Mohg, the Omen, hebt verslagen

Nadat je Mohg hebt verslagen, wil je de kist in de kamer openen en vervolgens dichter bij het voetstuk erachter lopen. Verrassing, het voetstuk zal nu in de grond zakken, en je bent vrij om aan het meest frustrerende deel van deze quest te beginnen: platforming.

Werk je een weg naar beneden zo laag als je veilig kunt gaan, terwijl je de frenzied vijanden uitschakelt. Je zult op een punt komen waar je niet gemakkelijk naar beneden kunt lopen. Gebruik nu de stenen doodskisten onder je om helemaal naar de bodem van deze schacht te komen.

Er zijn hier een paar verschillende paden, en we raden aan om items te gebruiken om valschade te verminderen (zoals Soft Cotton) als je ze hebt. Als je de bodem hebt bereikt, zul je jezelf opnieuw in een nieuw gebied zien vallen.

Wat te doen in de Frenzied Flame Proscription

Het goede nieuws is dat dit gebied geen vreselijke bazen heeft. In plaats daarvan sta je boven op een stapel puin. Raak hier de Site of Grace aan en beslis of je jezelf wil overgeven aan de Frenzied Flame.

Om je toewijding aan te tonen, moet je eerst al je kleren uittrekken en al je wapens verwijderen, ga dan naar de enge deur aan het einde van de gang. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de deur openen en je zult een verontrustende scène te zien krijgen.

Gefeliciteerd, je hebt nu de Three Fingers in Elden Ring gevonden en bent door hen gebrandmerkt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het spel blijven spelen.

Bekijk op YouTube

Door dit te doen trigger je het Lord of the Frenzied Flame-einde, je kan dit enkel terugdraaien door Malenia te verslaan - dus wees er absoluut zeker van dat je dit wilt voordat je doorgaat, want Malenia is ongetwijfeld een van de moeilijkste bazen in het spel!

Read this next