Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dying Light 2 krijgt gratis next-gen update

Maar geen cross-generation co-op.

Ontwikkelaar Techland stelt de fans van Dying Light 2 Stay Human gerust die nog geen PlayStation 5 of Xbox Series X/S hebben. De game krijgt op beide platformen een gratis next-gen update. Het is wel niet mogelijk om samen te spelen met vrienden die wel al een nieuwe console hebben, want er is geen cross-generation co-op.

Wie de PS4-versie van de game koopt, kan nadien gratis upgraden naar de PS5-versie. Op Xbox ondersteunt de game dan weer Smart Delivery, waardoor de versie die je koopt meteen op zowel de Xbox One als de Xbox Series X/S werkt.

Cover image for YouTube videoDYING LIGHT 2 Review - Was het 7 jaar wachten waard?

Co-op tussen verschillende consoles en verschillende consolegeneraties wordt niet ondersteund. Pc-gamers die de game via Steam of de Epic Games Store kopen, kunnen wel samen spelen.

Ten slotte legt Techland ook uit hoe de co-op precies werkt. Het is mogelijk om de volledige campaign samen te spelen. Voorwerpen en upgrades die je als 'gast' verzamelt, mag je uiteraard houden. Voor belangrijke keuzes in het verhaal kunnen alle spelers stemmen.

Dying Light 2 komt op 4 februari uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Eerder deze maand maakte Techland al bekend dat Dying Light 2 minstens vijf jaar post-launch DLC krijgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dying Light 2 Stay Human

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties