Picture of Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

De Sims 4 cheats - Codes voor alle uitbreidingen

Sims 4 cheats (geld, vaardigheden, enz.) en codes voor alle Sims 4 uitbreidingen: Aan het Werk, Uit Eten en Vampieren.

Hier vind je alle De Sims 4 cheats die je nodig hebt om bijvoorbeeld meer geld te krijgen of het humeur en de vaardigheden van je Sims te verbeteren. Sinds de oorspronkelijke De Sims 4 release zijn er natuurlijk heel wat uitbreidingen verschenen, dus de De Sims 4 cheats voor alle uitbreidingen vind je hier ook terug.

FIFA 18 Ultimate Team - Speler lenen, contract verlengen en aanpassen

Zo behandel je de individuele talenten in je team.

Je wilt ten alle kosten een bepaalde speler in je team, maar hij past niet goed in het geheel van FIFA 18 Ultimate Team? Geen probleem, want je kunt namelijk die posities van de spelers aanpassen. Bovendien kun je FUT 18 contracten verlengen en in FUT 18 spelers lenen. In deze gids leggen we uit hoe deze features werken.

FIFA 18 Ultimate Team Teamgeeststijlen of FUT 18 Chemistry Styles zijn een goede manier om je individuele player ratings in FIFA 18 Ultimate Team te verhogen, maar die door beginners vaak over het hoofd wordt gezien. Deze Chemistry Styles geven je een stat boost bij een hoge Teamgeest en je kiest ze zelf voor elke speler.

Eerste Vorige