Speelbare demo FFXIII duurt 2 uur?

Het Japanse Famitsu beweert van wel.

Het Japanse blad Famitsu is er meestal als de kippen wanneer het gaat om interessante nieuwtjes omtrent RPG's. Ook vandaag doen ze hun reputatie eer aan door nieuwe informatie over Final Fantasy XIII te publiceren, met name over de aankomende demo van het spel.

Volgens het magazine zal de demo van het dertiende deel in de bekende RPG-reeks langer duren dan Final Fantasy VII: Advent Children Complete, de film waarbij hij verpakt zit. De DVD-versie van Advent Children was al zo'n 100 minuten lang, maar doordat de demo van Final Fantasy XIII bij de Blu-Ray versie van de prent - boordevol extra scènes - te vinden zal zijn zou de speelbare introductie langer dan twee uur duren.

Hierdoor zou de demo van Final Fantasy XIII volgens ons meteen de langste testversie ooit kunnen worden in de geschiedenis van de industrie. Omdat de demo zo'n lange levensduur heeft zal deze volgens Famitsu niet op hetzelfde schijfje als Final Fantasy VII: Advent Children te vinden zijn, maar op een afzonderlijke Blu-Ray disc in de verpakking zitten. Verder beweert het Japanse blad dat de demo spelers de allereerste twee uur van Final Fantasy XIII zal laten spelen.

Het enige spijtige aan heel deze zaak is dat er op dit moment nog steeds geen Europese datum vastligt wanneer de Blu-Ray versie - en dus ook de demo van Final Fantasy XIII - naar Europa zal komen. Binnen een paar dagen gaat Eurogamer op de Leipzig Games Convention de langverwacht RPG van dichtbij bekijken en proberen we in ons beste Japans een antwoord op deze vraag te ontfutselen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Last of Us 2 walkthrough en gids met collectables en item locaties

Onze gids die je volledig door The Last of Us 2 loodst.

Sims 4 cheats voor PS4, pc, Mac en Xbox One

Oneindig geld, onsterfelijkheid, carričres verbeteren, teleportatie en veel meer!

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4, pc en Xbox One

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Minecraft cheats en commands

Achievements unlocken, XP krijgen, teleporteren en nog veel meer.

Fortnite Chapter 2 Season 3 - alle informatie over Season 13 verzameld

Alles wat je over Fortnite Chapter 2 Season 3 moet weten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread