PS3-versie FFXIII bevat extra's

Alles heeft te maken met Final Fantasy XIV.

Sinds kort ligt Final Fantasy XIII in de winkelrekken en onze redacteurs zwoegen momenteel keihard om het spel volledig te doorspelen zodat we jullie kunnen voorzien van een degelijk onderbouwde mening. Op ons finale oordeel zal het dus nog een paar daagjes wachten zijn, maar Square Enix geeft alvast aan dat mensen die de PS3-versie van de game in huis hebben gehaald onverwachts enkele extra's krijgen.

Volgens verschillende bronnen is Final Fantasy XIII voor de PlayStation 3 namelijk uitgerust met enkele exclusieve in-game items die in de toekomst gebruikt kunnen worden in Final Fantasy XIV, de aankomende MMORPG. En er is meer! In het doosje van de PS3-versie van Final Fantasy XIII blijkt een code te zitten waarmee je kans maakt om deel te nemen aan de beta van deeltje veertien. Het enige wat je moet doen is de bijgeleverde code ingeven op de website van FFXIV, waarna Square-Enix je verder op de hoogte zal houden.

En hoe zit het met de X360-versie van de game? Wel, die valt naast de prijzen gezien Final Fantasy XIV exclusief voor de console van Sony - en de PC - zal verschijnen. Alle alle informatie over beide titels kun je terecht op de gamepage van FFXIII en FFXIV.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread