Pokémon Go Jessie en James: zo kan je Jessie en James vinden, met bijhorende counters

Om de wereld voor verder verval te behoeden!

Jessie en James, het bekende Team Rocket duo uit de langlopende Pokémon animatiereeks, zijn nu te vinden in Pokémon Go.

Jessie en James maken hun debuut samen met de Battle Go Fest Challenge in juli 2020 en je kan hun luchtballon in de vorm van Meowth vinden tussen alle andere Team Go Rocket Balloons die over de map vliegen in Pokémon Go.

Door erop te tikken kan je tegen Jessie en James vechten en zie je hun bekende Pokémon.

Inhoudsopgave:

Zo kan je Jessie en James vinden in Pokémon Go

Als je tegen Jessie of James wil vechten, dan moet je de lucht in de gaten houden en uitkijken naar een enorme zwevende Meowth.

Jessie en James in Pokémon Go vinden werkt op exact dezelfde manier als de andere Team Rocket Balloons vinden. Dat betekent dat je dus elke dag vier keer kans hebt om hun luchtballon tegen te komen.

pokemon_go_jessie_james_2_1

Als je ze wil vinden, dan raden we aan om naar de Pokémon Go map te kijken vanop maximale afstand. Dat doe je door uit te zoomen door met twee vingers te 'knijpen' op de kaart. Dit geeft je niet alleen het beste zicht op de hemel, maar laat je ook toe om de schaduw van de luchtballon van op grotere afstand te zien op de map.

Als je de schaduw op de kaart ziet, ga dan dichter naar die plek, want zo wordt een luchtballon aangeduid. Misschien is het wel de Meowth ballon waar je naar zoekt!

pokemon_go_jessie_james_2_2
pokemon_go_jessie_james_2_4

Elke Meowth luchtballon laat je toe om tegen zowel Jessie als James te vechten, dat zijn dus twee Team Rocket gevechten voor de prijs van één. Als het tweede gevecht niet direct begint, of je verlaat het scherm, dan kan je opnieuw op de Meowth luchtballon tikken om verder te gaan.

Die pauze tussen de twee gevechten laat je toe om te healen of verder te gaan in een Battle Go Fest Challenge als je die moet voltooien voordat je verder kan naar de volgende 'versla een Rocket Grunt' stap.

Jessie en James counters en verschillen in Pokémon Go

Jessie en James zijn gelijkaardig aan de Go Rocket Team Leaders . Ze hebben speciale character models en ze gebruiken altijd dezelfde Pokémon.

Als je tegen Jessie vecht in Pokémon Go, zal ze altijd het gevecht starten met Shadow Ekans. James start altijd het gevecht met Shadow Koffin.

pokemon_go_jessie_james_4
pokemon_go_jessie_james_5

Verder kunnen zowel Jessie als James nog Scyther, Sneasel, Bagon of Beldum gebruiken in hun team.

Wat counters betreft zijn Jessie en James niet moeilijker dan een standaard Rocket Grunt, dus eigenlijk kan je winnen door gewoon je sterkste Pokémon in te zetten.

Zowel Ekans als Koffin zijn Poison Pokémon, dus met een Psychic Pokémon in je team heb je al meteen een groot voordeel.

pokemon_go_jessie_james_2_3
pokemon_go_jessie_james_2_5

Als je wint, krijg je de kans om een Shadow Ekans of een Shadow Koffin te vangen, afhankelijk of je respectievelijk tegen Jessie of James vecht. Beide Pokémon kunnen overigens shiny zijn.

De Pokémon Go Johto Throwback Challenge 2020 is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Wanneer kan je Jessie en James tegenkomen in Pokémon Go

Jessie en James maken het niet gemakkelijk voor zichzelf of voor jou. Ze zijn te vinden in de hemel van Pokémon Go vanaf vrijdag 10 juli 2020 tot woensdag 15 juli 2020. Dat zijn dezelfde data als de Battle Go Fest Challenge.

Pokemon_Go_Jessie_James

Het beste moment om Jessie en James te vinden is op zondag 12 juli tussen 11u en 14u 's middags.

Tijdens deze periode zal Team Go Rocket nog eens een grote Pokémon Go invasie houden, en als onderdeel daarvan zal het gemakkelijker zijn om James en Jessie's grote Meowth luchtballon te vinden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread