PlayStation 5-standaard - Hoe je de PS5 verticaal of horizontaal plaatst uitgelegd

Verticaal of horizontaal. Jouw keuze!

Je kunt er niet omheen: de PS5 is een grote console. Afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt, wil je hem horizontaal of verticaal plaatsen.

Om dit te doen, moet je de PS5-standaard op een van de twee verschillende manieren aan de console bevestigen om ervoor te zorgen dat de console zo veilig mogelijk staat.

Deze pagina legt je uit hoe je de standaard zowel horizontaal als verticaal aan de PlayStation 5 bevestigd om je te helpen om ruimte te vinden voor deze grote console.

Op deze pagina:

Wil je alles weten over de PS5, check dan ook onze guides over je PS5 online status, PS5 accounts, de PS5-standaard en PS5 Control Centre. Eveneens hebben we guides over PS5 saves en PS5 remote play.

PlayStation 5 Review: Power, Thermals, Opslag, DualSense + HDMI 2.1-analyse

Hoe de PS5 verticaal te zetten

Als je de ruimte hebt, wil je waarschijnlijk dat de PS5 verticaal staat. Hoewel je dit zonder de standaard kunt doen, helpt het je wel om de PS5 veilig neer te zetten. Dus we raden je aan om de meegeleverde standaard wel te gebruiken.

Om de standaard te bevestigen, wil je eerst de schroef uit de standaard halen. Je kunt dat makkelijk doen door de standaard te draaien en, als je eenmaal de schroef hebt, die op een veilige neer te leggen.

Je moet er ook voor zorgen dat de haken die aan de standaard zijn bevestigd, correct zijn uitgelijnd met het verhoogde stuk in het midden, zoals hieronder wordt aangetoond:

PS5_Stand_10

Plaats vervolgens de console met de achterkant naar boven en de onderkant naar je toe.

PS5_Stand_12

In het midden van de onderkant van de PS5 zie je een schroefdop die je moet verwijderen. (Dat kan lastig zijn als je geen lange nagels hebt.)

PS5_Stand_11

Om de schroefdop niet kwijt te raken, plaats je deze in de standaard, op de plek waar je de schroef hebt gevonden.

Nu bevestig je de standaard door deze uit te lijnen met het gat dat je voor de schroef hebt vrijgemaakt en ervoor te zorgen dat de haken op één lijn liggen met de achterkant van de console.

PS5_Stand_8
PS5_Stand_9
Zorg dat de schroef goed vast zit.

Tot slot, moet je de schroef goed vastdraaien. Het liefst met een schroevendraaier, maar een stevige munt kan natuurlijk ook.

PS5_Stand_7

Als de schroef eenmaal is vastgedraaid, kun je de PS5 verticaal zetten en beginnen met spelen!

Hoe de PS5 horizontaal te zetten

Als je de PS5 liever horizontaal neerlegt (ieders smaak), dan heb je twee posities. Zonder standaard en met standaard.

We raden je natuurlijk aan om gewoon de standaard te gebruiken. Zo blijft je PS5 veilig op zijn plek liggen.

PS5_Stand_18
Het is een goed idee om de standaard te bevestigen

Voordat je de standaard bevestigd, moet je de haak van de standaard draaien zodat deze ten noordwesten van het verhoogde gedeelte van de standaard staat. Zie onderstaande afbeelding voor een beter beeld van hoe de standaard moet staan:

PS5_Stand_17

Vervolgens plaats je de PS5 met de achterkant naar boven en het PS5-logo op de linkervleugel naar je toe.

PS5_Stand_16

In deze positie zou je aan de binnenkant van de rechtervleugel een reeks symbolen moeten zien, die lijken op de traditionele Sony-knoppen.

PS5_Stand_15

Je moet de haken voor de standaard op de vierkanten aan beide uiteinden van deze rij symbolen plaatsen. Doe dat voorzichtig, maar stevig, om ervoor te zorgen dat de haken goed aan de PS5 worden bevestigd.

PS5_Stand_14

Daarna kun je de PS5 gerust op zijn kant plaatsen. Veel speelplezier!

PS5_Stand_13

Wil je alles weten over de PS5, check dan ook onze guides over je PS5 online status, PS5 accounts, de PS5-standaard en PS5 Control Centre. Eveneens hebben we guides over PS5 saves en PS5 remote play.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread