MP beta Ghost Recon bij Splinter Cell

Toegang tot Future Soldier met Conviction.

Leuk nieuws vanuit het kamp van Ubisoft vandaag. Het blijkt dat iedereen die binnenkort Splinter Cell: Conviction voor de Xbox 360 in huis zal halen in de toekomst een plekje in de multiplayer beta van Ghost Recon: Future Soldier krijgt.

De multiplayer beta van Ghost Recon: Future Soldier zal deze zomer van start gaan, en dat exclusief op de Xbox 360. Het spel zal in het najaar echter ook gewoon voor de PlayStation 3 en PC verschijnen. Splinter Cell: Conviction ligt dan weer vanaf 29 april in de winkelrekken.

Tot voor kort was het nog onduidelijk of deze actie ook naar de Benelux zou komen - men ontdekte de info via de Amerikaanse winkelketen GameStop - maar nu heeft de PR Manager bij Ubisoft België ons laten weten dat ook wij zullen kunnen genieten van de beta.

Voor meer informatie over Ghost Recon: Future Soldier verwijzen we jullie graag door naar de bijhorende gamepage. Alle nieuws, screenshots, filmpjes en artikels rond Splinter Cell: Conviction zijn dan weer achter deze klik te vinden.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread